Lagermedarbetare Haypp Group

Haypp Group Stockholm

Om Haypp Group

Haypp Group leder den globala omvandligen från rökning till ett hälsosammare produktalternativ. Med ursprung I Skandinavien, lång erfarenhet från banbrytande marknader inom rökfria alternativ samt att vara ledande inom e-handelssektorn, har vi nu tagit vår vision till en global skala och vi finns nu i över 30 länder där vi betjänar mer än 500 000 konsumenter.

Hos oss sätter vi alltid konsumenten först. Vi samarbetar med konsumenterna varje dag för att förstå deras behov och önskemål, och vi känner dem som ingen annan aktör i branschen. Vi brinner för vår vision att hjälpa konsumenter att ändra skadliga vanor samt att inspirera till hälsosammare njutning för rökare.

Haypp Group värnar om sin personal och har bland annat ett generöst friskvårdsbidrag. För att inte tala om en varm och välkomnande atmosfär för alla nya stjärnor som börjar hos oss.

Haypp Group har ett logistikcenter i Jordbro söder om Stockholm. Vi är i dagsläget arton lagermedarbetare, fördelade på två skiftlag och med en ansvarig Teamleader på varje skift.

Din profil

Du gillar att arbeta fysiskt i ett högt tempo samtidigt som du har kunden i fokus och håller hög kvalité genom samtliga arbetsmoment. Du är en lagspelare som instruerar och inspirerar dina kollegor genom att föregå med gott exempel samt att du kommer med nya idéer och tankesätt.

Du informerar och kommer med förslag till din teamleader kring möjligheter, problem och framsteg.

Truckkort A+B är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos oss på Haypp Group AB är din huvudsakliga uppgift att plocka och packa kundordrar bestående av snus eller nikotinpåsar. I arbetet ingår även truckkörning, påfyllnad av produkter, inleveranser, godsmottagning och returhantering. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetstider

Arbetet är förlagt mellan två skiftlag förmiddag och eftermiddagsskift. Förmiddagsskiftet startar mån-fre klockan 06:00-14:00 och eftermiddagsskiftet mån-tor 14:00-22:00 samt söndag 07:00-16:00 (eftermiddagsskift), Du jobbar varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag/söndag.

Kontakt

Är du intresserad av att bli vår nästa stjärna? Då ber vi dig att maila CV och personligt brev till [email protected] med märkning ”Lagermedarbetare”

Vi ser fram emot din ansökan.