Senior Legal Counsel to Haypp Group

About Haypp Group

Haypp Group leder den globala transformationen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Med rötter i Skandinavien, med vår omfattande erfarenhet av att bryta ny mark när det kommer till rökfria alternativ och av att vara en marknadsledande e-handelsaktör, tar vi nu på allvar vår vision globalt. Hos Haypp hittar du marknadens största utbud av tobaksfria nikotinportioner. Med åtta varumärken inom e-handel är Haypp Group representerat i över 30 länder, där vi når över 500.000 konsumenter.

Vi behöver nu förstärka vår juristavdelning och söker en Senior Legal Counsel. Du kommer tillsammans med vår General Counsel och externa jurister arbeta brett med bolagets juridiska frågor. Vi har en internationell verksamhet och juristavdelningen i Stockholm servar hela bolaget. Vi sitter i trevliga kontorslokaler i Stockholm city.

Om rollen

Du kommer i nära samarbete med verksamheten att arbeta med all förekommande juridik och främst med juridiken kring affärerna med tyngdpunkt på att skriva och förhandla kommersiella avtal. Marknadsrätt, bolagsrätt, GDPR liksom regulatoriska frågor är exempel på andra områden som juristerna hanterar löpande. Vår verksamhet är internationell, föränderlig och spännande vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Om dig

Du har minst 5 års, gärna mer, erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå och/eller bolag. Du har arbetat brett med kommersiella avtal men har du även arbetat med marknadsrätt och GDPR är det meriterande. Arbetet är internationellt och sker både på svenska och engelska varför du måste ha mycket goda kunskaper i båda språken.

Du är engagerad och positiv och trivs med att ge god service och verka i en spännande internationell miljö. Viktigt för oss är att du är en person som är smidig och lösningsorienterad samtidigt som du har integritet. Du kan arbeta effektivt och är bra på att hantera och prioritera mellan flera samtidigt pågående ärenden. Det förväntas att du är drivande, självständig och en person som gärna tar egna initiativ och att du har ett genuint intresse och engagemang för affärsverksamheten.

_____________________________

Låter det som rätt utmaning för dig? Läs mer om bolaget på hayppgroup.com.

Vi ser fram emot att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek. För mer information är du välkommen att kontakta Helena Woodcock på Jurek: e-post helena.woodcock@jurek.se, tel 073 310 95 85

Made by Wilson Creative