Handläggare Kundservice Vikariat Haypp Group

Om Haypp Group

HAYPP GROUP leder den globala omvandligen från rökning till ett hälsosammare produktalternativ. Med ursprung I Skandinavien, lång erfarenhet från banbrytande marknader inom rökfria alternativ samt att vara ledande inom e-handelssektorn, har vi nu tagit vår vision till en global skala och vi finns nu i över 30 länder där vi betjänar mer än 500 000 konsumenter.

Hos oss sätter vi alltid konsumenten först. Vi samarbetar med konsumenterna varje dag för att förstå deras behov och önskemål, och vi känner dem som ingen annan aktör i branschen. Vi brinner för vår vision att hjälpa konsumenter att ändra skadliga vanor samt att inspirera till hälsosammare njutning för rökare.

HAYPP GROUP värnar om sin personal och har bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, årliga utlandskonferenser och fina kontorslokaler centralt i Stockholm. För att inte tala om en varm och välkomnande atmosfär för alla nya stjärnor som börjar hos oss. (Under rådande Covid- situation utförs arbetet hemifrån, men vid tillfälle återgår vi till kontor)

Kundserviceavdelningen består av ett gäng på 15 flitiga, glada och hjälpsamma hjältar som brinner för service och tillsammans med resten av företaget säkrar bolagets frammarsch på diverse spännande marknader.

 

Om tjänsten

Vi letar nu efter en driven och engagerad stjärna till vår kundservicefunktion för våra marknader med fokus på våra svenska och norska konsumenter. Din uppgift är att säkra orderhanteringen och att vi ger varje kund riktigt bra service.  Tjänsten är ett vikariat på 100% med start snarast möjligt fram till 30/9 med möjlighet till tillsvidare anställning.  Dina arbetstider kommer att vara Måndag- Fredag 10-19.

 

Din profil

  • Tidigare dokumenterad erfarenhet av kundbemötande (butik, event, sälj, kundservice etc).
  • Trivs med att arbeta självständigt och i ett team.
  • Lösningsorienterad.
  • Uppvisar genuint engagemang mot kund.
  • Systemvana och kvick vid tangentbordet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Starkt meriterande är tidigare erfarenhet av kundserviceyrket och goda kunskaper i det tyska eller norska språket, men det är inget krav. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är inte rädd för att ta beslut inom ramarna för din roll när situationen kräver det.


Dina arbetsuppgifter

  • Bearbeta kundärenden enligt rutin i företagets olika system
  • Besvara inkommande kundärenden via samtal, mejl och chatt
  • Orderhantering
  • Skratta och ha kul med kollegor


Kontakt

Är du intresserad av att bli vår nästa stjärna? Då ber vi dig att maila CV och personligt brev till career@hayppgroup.com med märkning ”Handläggare Kundservice Vikariat”

Vi ser fram emot din ansökan.

 

 

Made by Wilson Creative