Bolagsjurist at Haypp Group

About Haypp Group

Haypp Group leder den globala transformationen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Med rötter i Skandinavien, med vår omfattande erfarenhet av att bryta ny mark när det kommer till rökfria alternativ och av att vara en marknadsledande e-handelsaktör, tar vi nu på allvar vår vision globalt. Hos Haypp hittar du marknadens största utbud av tobaksfria nikotinportioner. Med åtta varumärken inom e-handel är Haypp Group representerat i över 30 länder, där vi når över 500.000 konsumenter.

Vi behöver nu förstärka vår juristavdelning och söker en Bolagsjurist. Vi har en internationell verksamhet och juristavdelningen i Stockholm servar hela bolaget. Vi sitter i trevliga kontorslokaler i Stockholm city.

Om rollen

I denna roll söker vi dig som vill arbeta brett men med fokus på marknads- och konsumenträtt och med ett särskilt ansvar för den amerikanska verksamheten. Din roll kommer vara att tillsammans med juristavdelning arbeta brett och serva såväl verksamhet som ledning med allehanda legala frågor. Fokus ligger på kommersiella avtal samt marknads- och konsumentrelaterad juridik. Du kommer också få ett särskilt ansvar för hanteringen av den legala rådgivningen i USA. Verksamheten är internationell, föränderlig och spännande vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Om dig

Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat minst fem år på bolag och/eller advokatbyrå. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med särskild inriktning på upprättande och förhandling av kommersiella avtal. Du har arbetat särskilt med marknads- och konsumenträtt och har du erfarenhet från snabbväxande internationella bolag är det extra meriterande.

Du motiveras av att arbeta i en entreprenöriell miljö som präglas av högt tempo och en ambition att växa. Du är van att arbeta självständigt och du trivs med ansvar. Du trivs som bäst när du har många bollar i luften, du har en hög energinivå och du är känd för att leverera. Samtidigt är du teamorienterad och har en stor samarbetsförmåga. Då bolaget har en stark internationell prägel arbetar du obehindrat på förutom svenska även engelska.

_____________________________

Låter det som rätt utmaning för dig? Läs mer om bolaget på hayppgroup.com.

Vi ser fram emot att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek. För mer information är du välkommen att kontakta Helena Woodcock på Jurek: e-post helena.woodcock@jurek.se, tel 073 310 95 85

Made by Wilson Creative